...

070 999 28 39

hello@rivercat.se

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

TOMRA – Pant Hjältar
Projektet Pant Hjältar, är en videoserie där vi får följa personer som gör en positiv skillnad genom pantning. Förfrågan kom från TOMRA, som ville dela dessa historier på sociala medier.
TOMRA – Pant Hjältar

TOMRA, Sveriges ledande företag inom pantmaskiner, stod inför en utmaning: att skapa en video som bröt sig bort från det vanliga företagsstilen och i stället en mer underhållande och engagerande berättelse. Målet var att både sprida glädje och lyfta vikten av återvinning.

Förfrågan

När TOMRA först kontaktade oss hade de ingen färdig idé eller en klar vision. De hade en 10-årig pojke vid namn Bertil som brann för pantning och ville fånga hans passion på film för att dela på sociala medier. Vad de saknade var en färdig idé eller en tydlig vision för hur denna film skulle ta form. Istället gav de oss friheten att kreativt gestalta Bertils unika entusiasm och skapa något som skulle underhålla, roa och inspirera.

Vårt förslag

Vi insåg tidigt att detta inte bara skulle vara en enstaka produktion. Istället föreslog vi att skapa något som var skalbart och fullt av potential.

Så föddes idén om ”Pant Hjältar” – en serie av videos som skulle hylla personer med en passion för pantning och återvinning. Vår vision var klar: vi ville skapa videos som inte bara var informativa utan också härliga och underhållande att titta på.

Videorna skulle dessutom undvika att följa den vanliga mallen för företagsvideos.

Resultatet

TOMRA var mer än nöjda med utfallet av projektet. Videon med Bertil överträffade deras förväntningar och gav dem något som verkligen stack ut från traditionella företagsvideos. Istället för en stel och formell framställning av deras arbete blev det något som berörde och engagerade människor på ett personligt sätt.

TOMRA söker nu efter nya Pant Hjältar, vilket tyder på att konceptet gick hem.

Redo att fånga din idé på film?

Din filmidé förtjänar att komma till liv, och vi finns här för att göra det möjligt. Kontakta oss idag så kan vi förverkliga din filmvision.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.