...

070 999 28 39

hello@rivercat.se

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Tre Julfest #Tech
Vi är glada att få dela med oss av en minnesvärd och unik upplevelse som vi skapade tillsammans med Tre. När Tre kontaktade oss för att omvandla sin årliga julfest till något utöver det vanliga, var vi entusiastiska över möjligheten att ta kreativiteten till nya höjder.
Tre Julfest #Tech

När det kommer till att skapa minnesvärda event är det ofta kreativitet och innovation som sätter tonen för en upplevelse utöver det vanliga. Det var precis vad telekomjätten Tre var ute efter när de bestämde sig för att omdefiniera sin årliga julfest. Istället för den traditionella vägen, vände de sig till oss för att skapa något alldeles extraordinärt. 

Planering av Det Ovanliga

Inför Tre’s årliga julfest gick vi in i planeringsstadiet. Målet var tydligt: att skapa en festupplevelse som skulle stå i en klass för sig.

Förfrågan

Med en önskan om att överraska och engagera sina anställda, ville Tre att deras julfest skulle vara mer än bara en vanlig tillställning. De vände sig till oss med önskan om att skapa en fullständig show som inte bara var unik, utan som också skulle lämna ett varaktigt intryck hos gästerna.

Bakom Kulisserna

Vi designade ett unikt paket för Tre som inkluderade en Awardsdel, en underhållande sketch och en spektakulär ljusshow. Men det var inte allt. För att verkligen överraska gästerna skapade vi en show som började som en traditionell julfest, men som sedan förvandlades till något helt annat.

Överraskning

Med en nypa överraskning och en dos av ”Glitch”, ett imaginärt virus, lät vi showen ta en oväntad vändning. Plötsligt släcktes lokalen ner och julmusiken byttes ut mot techno-musik. Det var en omtumlande övergång som hade alla på fötterna och skapade en atmosfär av ren glädje och extas.

Resultatet

En julfest som gick långt utöver förväntningarna. Tre’s anställda var inte bara imponerade över den nyskapande showen, utan de blev också en del av den. Upplevelsen skapade en starkare samhörighet bland medarbetarna och gav dem en minnesvärd stund att prata om långt efter att festen var över.

Redo att tänka Utanför Boxen?

Tre’s Julfest visar vikten av att tänka utanför boxen och skapa minnesvärda upplevelser. Är du redo att omdefiniera ditt nästa event? Låt oss hjälpa dig att ta kreativiteten till nya höjder.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.