...

070 999 28 39

hello@rivercat.se

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

ZB Foundation
Zelmerlöw & Björkman Foundation arbetar för att ge fler unga möjlighet att gå i skolan och få tillgång till utbildning. Vi är stolta över att ha samarbetat med stiftelsen 2022, då vi reste till Kenya för att filma deras verksamhet.
ZB Foundation

När Zelmerlöw & Björkman Foundation kontaktade oss, stod de inför en utmaning. De ville inte bara öka medvetenheten om sitt arbete utan också nå ut till människor på ett sätt som berörde djupt och skapade engagemang. Utmaningen låg i att föra fram sitt budskap på ett sätt som var både känslomässigt kraftfullt och informativt.

Förfrågan

Stiftelsen bad oss att producera tre videor som skulle vara centrala under deras insamlingsgala. Den första videon, en öppningsvideo till eventet med fokus på ”Alex,” skulle sätta tonen för galan och skapa en känslomässig koppling till deras arbete. 

Utförande

Vi åkte med stiftelsen till Kenya för att filma deras arbete på plats och samla autentiskt material. Efter att ha filmat det nödvändiga materialet satte vi igång med att klippa och redigera videorna med målet att skapa gripande och känslosamma berättelser.

Resultatet

Filmerna möttes av en fantastisk respons från publiken, och i synnerhet videon ”Alex”. Se videon här

Låt oss hjälpa dig att berätta!

Om du är intresserad av att samarbeta med oss för liknande videoproduktioner eller om du vill ha mer information om våra tjänster, är du välkommen att kontakta oss.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.